Πληροφορίες αποστολής

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Το κατάστημά μας απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά της Κύπρου και προσφέρει κατ' οίκον παράδοση σε όλα τα προϊόντα της με σταθερή χρέωση 5 ευρώ ανά δέμα!

Η παραγγελία σας θα φτάσει κοντά σας σε 3 - 7 εργάσιμες μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας. 


Παραλαβή προϊόντων:

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 Δευτέρα με Παρασκευή και το cyprus24h.com συνήθως σας αποστέλλει την παραγγελία σας με courier την επόμενη εργάσιμη μέρα. 

Οι ανωτέρω προθεσμίες μπορεί να μην τηρηθούν από την μεταφορική εταιρεία σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και δεν ευθύνεται το cyprus24h.com.


Καθυστέρηση παραγγελίας:

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Να μην υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος και να αναμένεται η παραλαβή του, σε αυτή την περίπτωση συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο καθυστέρησης και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.
  • Εάν ένα προϊόν έχει σταματήσει η διάθεσή του και από παράληψή μας δεν έχει αποσυρθεί από την ιστοσελίδα μας, συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις και θα συμφωνήσει μαζί σας για τον τρόπο διαχείρισης της παραγγελίας σας.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  • Σε περίπτωση που προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας (τηλεφωνικά ή με email) για κάποια διευκρίνηση σχετικά με την παραγγελία σας και δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μας.